Густота стояння рослин, як фактор продуктивності сафлору - Бачинський, Олег Вікторович; Воронкова, Х. А. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: сафлор красильний; густота рослин; медодайні культури; safflower dye; plant density; honey crops; Saflor, Färber; Honigpflanzen