Формування урожайності та показників харчової цінності цикорію коренеплідного - Ткач, Олег Васильович; Овчарук, Олег Васильович; Овчарук, Василь Іванович; Ткач, Л. В. (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: урожайність; цикорій; продукція рослинництва; Ertrag; yield; chicory; Zichorie; Pflanzenproduktion; crop production