Еколого-економічні індикатори адаптації аграрних підприємств до вимог європейської зеленої угоди - Пугач, Костянтин Олегович (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: аграрний сектор; екологічна стійкість; природні ресурси; аграрні підприємства; agricultural sector; environmental sustainability; natural resources; agricultural enterprises