Інвентаризація земель територіальних громад після бойових дій - Олейник, Віталія Андріївна (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: відновлення територій; геоінформаційні технології; топографо- геодезичні вимірювання; земельні ділянки; restoration of territories; geoinformation technologies; topographic and geodetic measurements; land plots