Профілактика пупкових гриж у свиней в умовах сучасного комплексу - Чорнозуб, М. П.; Ємельяненко, О. В.; Козій, В. І.; Нечитайло, М. А. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: профілактика пупкових гриж у свиней; причини виникнення гриж у свиней; кукса пуповини; prevention of umbilical hernias in pigs; causes of hernias in pigs; umbilical cord stump; Vorbeugung von Nabelhernien bei Schweinen; Ursachen für Hernien bei Schweinen