Вирощування сортів сої за різних способів сівби - Сук, А. Г.; Новицька, Наталія Валеріївна (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.
Keywords: сільськогосподарське виробництво; agricultural production; landwirtschaftliche Produktion; соя; Soja; soy