Фіторемедіація як спосіб очищення грунту: економічна ефективність та перспективи в Україні - Гацко, Марія Юріївна (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: структура землі; рекультивація; екологічно безпечний; економічно ефективний; earth structure; reclamation; environmentally friendly; cost-effective