До питання біоморфології скелетних структур плечового суглоба деяких представників надряду безкільових птахів - Картель, І. О. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: безкільові птахи; біоморфологія плечового суглоба; ветеринарна медицина; flightless birds; biomorphology of the shoulder joint; veterinary medicine; flightless birds; Veterinärmedizin