Використання цифрового маркетингу підприємствами аграрного сектору - Барилович, Олена Михайлівна (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника V Міжнародної науково-практичної конференції «Маркетинг та логістика в агробізнесі», присвяченої 127-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ, 10-11 квітня 2025 року)
Keywords: цифрове середовище; соціальні медіа; мобільні додатки; штучний інтелект; digital environment; social media; mobile applications; artificial intelligence