Місце і роль лідера в системі публічного управління в умовах війни - Максимова, А. І. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України" (м. Київ, 13 березня 2024 р.).
Keywords: лідер; відновлення стабільності; компетентність; leader; restoring stability; competence