Стрижка овець: інструменти, техніка та зберігання сировини - Ребенко, Віктор Іванович; Рапавий, Н. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді учасника XІV Міжнародної науково-технічної конференції «Технічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві» (м. Київ, смт Глеваха 1-17 жовтня 2025 р.)
Keywords: стрижка овець; ручні ножиці; електричні машинки; технологія виконання стрижки; sheep shearing; hand shears; electric shears; shearing technology