Крук Ольга Павлівна2016-12-132016-12-132016Оцінювання м'ясної продуктивності бугайців залежно від приростів живої маси та віку забою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня кандидата с.-г. наук: 06.02.04 - технологія виробництва продуктів тваринництва / О. П. Крук ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3601The dissertation on competition of a scientific degree of candidate of agricultural sciencesДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.02.04 – технологія виробництва продуктів тваринництва. – Національний університет біоресурсів і природокористування Україниukфактична жива масазабійна масазабійний вихідчистий прирістконформація тушмармуровість м’ясапідшкірний жирплоща «м’язового вічка»Оцінювання м'ясної продуктивності бугайців залежно від приростів живої маси та віку забоюThesisAbstract