Огляд машинних агрегатів для обробітку ґрунту з врахуванням природно-кліматичної зони - Денисенко, Микола Іванович; Дев’ятко, Олена Сергіївна; Андрощук, Анна Олегівна (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: машинні агрегати; обробіток ґрунту; machine units; soil cultivation; Maschineneinheiten; Bodenbearbeitung