Інвентаризація земель в умовах воєнного стану - Калініченко, О. С. (НУБІП, 2024)
Теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, студентів та аспірантів «Землеустрій і топографічна діяльність в умовах війни та післявоєнного відновлення і зміни клімату» (7-8 березня 2024 року) м. Київ.
Keywords: інвентаризація земель в умовах воєнного стану; нераціонально використовувані земелі; затвердження відповідних документацій із землеустрою; права комунальної власності на земельні ділянки; irrationally used lands; land inventory under martial law; approval of relevant land management documentation; communal property rights to land plots