Дослідження постіктальної фази у собак з ідіопатичною епілепсією в умовах клініки «Animalia» - Богдан, А. А.; Суслова, Наталія Іванівна (НУБІП України, 2025)
Теза доповіді приурочена 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: клінічно значуща фаза; потенційний вплив на прогноз; постіктальні ознаки; clinically significant phase; potential impact on the forecast; postictal signs