Таксономічний склад адвентивних видів деревних рослин у Лісостепу України - Якубенко, Борис Євдокимович; Серга, О. І.; Григорюк, І. П.; Чурілов, Андрій Михайлович; Меженний, Володимир Олексійович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: інвазійні чужорідні рослини; дендрофлора Лісостепу України; таксономічний склад; invasive alien plants; Dendroflora of the Forest-Steppe of Ukraine; taxonomic composition; invasive gebietsfremde Pflanzen; Dendroflora der Waldsteppe der Ukraine