Розроблення комп’ютерної системи оцінювання рівня ризиків для невиробничих процесів - Осадчий, Дмитро Олегович (НУБІП України, 2025)
Пояснювальна записка: 69 сторінки, 13 рисунків, 4 таблиць, 14 лістингів, 1 додатки, 10 джерел. КОМП’ЮТЕРНА СИСТЕМА, TYPESCRIPT, NODE.JS, NEST.JS, REACT, MONGODB, JWT, OPEN AI. Предмет дослідження - процес розробки комп’ютерної програми для оцінки ризиків у невиробничих процесах. Метою дослідження є розробка комп’ютерної програми для автоматизованого аналізу та оцінки ризиків у невиробничих процесах з використанням штучного інтелекту. Проект складається з трьох розділів. У першому розділі проаналізовано технічні характеристики та досліджено існуючі програми оцінки ризиків для невиробничих процесів. Другий розділ описує вибір та обґрунтування технологій, що використовуються для досягнення поставлених цілей. У третьому розділі представлено повну реалізацію додатку на основі технологій MERN (розробка клієнта і сервера), а також проектування бази даних. Результатом цієї роботи є веб-система, яка дозволяє користувачеві, використовуючи моделі штучного інтелекту, оцінювати рівень ризику в невиробничих процесах на основі вхідних даних.
Keywords: розроблення комп’ютерної системи; оцінювання рівня ризиків; реалізація авторизації користувача; функціональні вимоги до системи; computer system development; risk assessment; implementing user authorization; functional requirements for the system