Продуктивність ячменю ярого залежно від удобрення - Антал, Тетяна Володимирівна; Іллєнко, Олексій Олегович; Кризський, Геннадій Анатолійович; Король, Степан Ігорович (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: ячмінь звичайний; технологія вирощування; мінеральні добрива; продуктивність рослин; common barley; cultivation techniques; mineral fertilisers; plant productivity