Метододи підготовки здобувачів вищої освіти КНР до професійної самореалізації в ринкових умовах - Ван, Сян (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Сталий розвиток суспільства в цифрову епоху: інновації, технології, провідництво та менеджмент в освіті» (м. Київ, 1 жовтня 2025 року)
Keywords: темпи зростання; інноваційні програми; провідні позиції; програмні засоби; growth rate; innovative programs; leading positions; software tools