Принципи та методи управління робочим часом у публічному секторі - Негода, Ігор Ігорович (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Сталий розвиток суспільства в цифрову епоху: інновації, технології, провідництво та менеджмент в освіті» (м. Київ, 1 жовтня 2025 року)
Keywords: комунальні установи; публічне управління; управлінські підходи; публічний сектор; municipal institutions; public administration; management approaches; public sector