Адвокатська таємниця: проблеми дотримання конфідеційності - Мельник, Олександр (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року)
Keywords: дотримання конфіденційності; законні інтереси фізичних і юридичних осіб; суть консультацій; правові документи; maintaining confidentiality; legitimate interests of individuals and legal entities; the essence of consultations; legal documents