Екологічно чисті транспортні засоби - Очеретний, Дмитро Михайлович (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: екологічно чисті транспортні засоби; причина забрудненості автомобільного транспорту; екологічні види автотранспорту; environmentally friendly vehicles; umweltfreundliche Fahrzeuge; The cause of road transport pollution; Die Ursache der Umweltverschmutzung durch den Straßenverkehr; environmentally friendly modes of transport; umweltfreundliche Verkehrsmittel