Конструктивність традиції європейськості української культури в сучасних євроінтеграційних процесах - Кичкирук, Тетяна (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна і міжкультурна комунікація у формуванні іміджу України: стратегії розвитку» (м. Київ, 01 травня 2025року)
Keywords: культурні традиції; національно-культурне українське буття; європейська ментальність; інтелектуально-духовні здобутки; cultural traditions; national and cultural Ukrainian existence; European mentality; intellectual and spiritual achievements