Monitoring of the structural conditionof construction objects - Bakulin, Ye. A.; Kliuiev, V. V. (НУБіП України, 2025)
Збірник тез доповідей ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: building structures; destruction of buildings; danger of destruction; technical examination; будівельні конструкції; руйнування будівель; небезпека руйнування; технічне обстеження