Огляд та аналіз заходів щодо відновлення працездатного стану дводискових сошників - Добранський, Сергій Сергійович; Бучко, Ігор Олександрович (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з ХІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 117-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 22-23 лют. 2024 р., м. Київ.
Keywords: дводискові сошники; сільськогосподарські машини; зношування дисків; double disc coulters; agricultural machinery; disc wear; Doppelscheibenschare; Landmaschinen; Scheibenverschleiß