Землевпорядні вишукування при відновленні порушених земель після бойових дій - Бурчило, Надія Вікторівна; Бурчило, Вікторія Вікторівна (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: земельний покрив; територіальні громади; господарський обіг; графічні матеріали; land cover; territorial communities; economic turnover; graphic materials