Дослідження різниці змін клімату зон лісостепу і Полісся - Курта, Олег Володимирович; Ясінський, Дмитро Олександрович; Скриник, Олеся Атанасіївна (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: зміна клімату; опади; коливання температури; climate change; precipitation; temperature fluctuations