Теоретичні аспекти оцінки експортного потенціалу підприємств аграрного сектору економіки України - Зінченко, І. О.; Діброва, Лариса Василівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників VI міжнародної науково-практичної конференції »Cучасний менеджмент: виклики та можливості» (м. Київ, 04 листопада, 2025 року)
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; аграрний експорт; експортний потенціал; маркетингові можливості; foreign economic activity; agricultural export; export potential; marketing opportunities