Системи дистанційного зондування Землі для ефективного землекористування - Якимчук, Д. С. (НУБіП України, 2023)
Представлені тези наукових праць та висвітлені результати досліджень, присвячених питанням ролі землевпорядкування і топографо-геодезичних вишукувань у вирішенні завдань відбудови уражених і зруйнованих російськими агресорами в період неоголошеної Україні війни поселень, об’єктів інфраструктури, сільськогосподарських і лісогосподарських угідь, гідротехнічних і промислових споруд, природозаповідних та інших об’єктів. Для фахівців у сфері геодезії та землеустрою, екологів, географів, працівників аграрного сектору, природоохоронних установ, органів місцевого самоврядування.
Keywords: системи GPS; дистанційне зондування Землі; підвищення ефективності землекористування; автоматизована кадастрово-реєстраційна система; GPS systems; remote sensing of the Earth; Improving the efficiency of land use; automated cadastral and registration system