Особливості перевезення негабаритних вантажів автотранспортним підприємством «Хардтранс» - Дьомін, Олександр Анатолійович; Нєдосєка, Гліб Станіславович (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (19–21 квітня 2023 року)
Keywords: негабаритні вантажі; розподіл транспортних засобів; об‘єм завантаження; планування маршрутів; oversized cargo; vehicle distribution; loading volume; route planning