Організація і методика обліку та оподаткування оплати праці в умовах електронної обробки економічної інформації - Хован, Ірина Дмитрівна (НУБіП України, 2025)
В даній магістерській роботі розглянуто проблематику методики та організації обліку оплати праці в товаристві з обмеженою відповідальністю «Київський БКК» в умовах електронної обробки економічної інформації. У вступній частині обґрунтовано актуальність обраної теми, визначено мету та ключові завдання, сформульовано об’єкт і предмет дослідження. Робота є актуальною, це зумовлено необхідністю постійного вдосконалення методики обліку та оподаткування оплати праці, враховуючи широке використання в обліку інформаційних технологій. Перший розділ присвячено розкриттю економічної сутності оплати праці, особливостям її оподаткування, ролі інформаційних технологій в сучасному веденні бухгалтерського обліку. В другому розділі розкрито організаційно-економічну характеристику підприємства — товариства з обмеженою відповідальністю «Київський БКК». Окреслено облікову політику ТОВ, головні риси функціонування системи обліку і застосування інформаційних технологій на всіх етапах. У третьому розділі розглянуто методичні аспекти аналізу праці та її оплати в умовах електронної обробки економічних даних, досліджено організацію оплати праці в товаристві, матеріали аналізу узагальнено для прийняття управлінських рішень, з метою підвищення ефективності оплати праці. В заключній частині роботи зроблено висновки, запропоновано конкретні шляхи вдосконалення процесів обліку та аналізу оплати праці в умовах електронної обробки економічних даних.
Keywords: облік; аналіз; контроль; звітність; оплата праці; accounting; analysis; CONTROL; reporting; salary