Легітимність російської держави у політично-правових поглядах Тараса Шевченка - Смолінська, Галина (My University, 2023)
Наукові здобутки учасників ХVІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, що присвячені проблемам юридичної науки очима молодих науковців.
Keywords: легітимність; Rechtmäßigkeit; legitimacy; українська державність; Ukrainian statehood; Ukrainische Staatlichkeit