Особливості формування правової культури майбутніх фахівців аграрного профілю - Івашківський, Андрій (НУБІП України, 2023)
Тези доповідей учасників Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених « Сучасні гуманітарні дослідження молодих науковців у глобалізаційному світі: виклики, інновації, безпека» (м. Київ 6-7 листопада, 2023 року)
Keywords: екзистенційні цінності; екологічні явища; правова культура; громадянське суспільство; existential values; ecological phenomena; legal culture; civil society