Екотуризм у дії: гостьовий будинок, що інтегрує комфорт і стале майбутнє - Смирнов, Володимир (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: місцеві громади; туристична галузь; природне середовище; енергоефективні технології; local communities; tourism industry; natural environment; energy-efficient technologies