Розроблення екологічних маршрутів у дестинаціях Волині - Тук, Анастасія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: екологічний туризм; природні ресурси; культурна спадщина; інфраструктурна підтримка; ecological tourism; natural resources; cultural heritage; infrastructure support