Методика організації навчально-пізнавального процесу при вивченні дисципліни «Вища математика» в реаліях сьогодення - Ружило, Марія Ярославівна (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: навчально-пізнавальна діяльність; вища математика; платформа ELEARN; модульно-рейтингова система; educational and cognitive activities; advanced mathematics; platform; modular rating system