Influence of sludge of biogas production on yield and sustainability of crop production - Romaniuk, Waclaw; Polishсhuk, Victor; Rogovskii, Ivan; Marczuk, Andrzej (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: sludge; biogas production; yield; мул; Schlamm; виробництво біогазу; Biogasproduktion; урожайність