Шевчук Л.М.Вінцковська Ю.Ю.Гриник Р.І.2024-05-082024-05-082023Шевчук Л.М., Вінцковська Ю.Ю., Гриник Р.І. Вміст антоціанів у свіжих та сублімованих плодах жимолості голубої // Матеріали V міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Тенденції та виклики аграрної науки в умовах війни: теорія і практика» : присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України (м. Київ, 25-27 жовтня 2023 р.) : матеріали конференції / С.М. Ніколаєнко [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2023. – С. 238 - 239https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/10953ukжимолостьGeißblatthoneysuckleплодові культуриfruit cropsObstkulturenВміст антоціанів у свіжих та сублімованих плодах жимолості голубоїConferencePaper