Фотограмметрія в умовах війни та післявоєнного відновлення в Україні - Коцур, Олександр Андрійович (НУБІП України, 2026)
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «GEOPOINT» (м. Київ, 5-6 березня 2026 року)
Keywords: фотограмметрія; геодезична наука; просторові форми; центральна проєкція; photogrammetry; geodetic science; spatial forms; central projection