Комплексна оцінка парків-пам’яток садово-паркового мистецтва Тернопільщини - Підховна, Світлана Михайлівна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: історичні парки; садово-паркове мистецтво; паркові фітоценози; historical parks; landscape gardening; park phytocenoses; Garten- und Parkkunst; Parkphytocenosen