Оптимальний вибір маршруту за мурашиною логістикою - Савченко, Лілія Анатоліївна (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: маршрут за мурашиною логістикою; транспорт та інфраструктура; сервіси планування маршрутів; route according to ant logistics; Route nach der Ameisenlogistik; transport and infrastructure; Verkehr und Infrastruktur; route planning services; Routenplanungsdienste