Оцінка впливу надзвичайних ситуацій на ринок нерухомого майна - Мітрохін, Володимир Олександрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна магістерська робота має наступну структуру: список скорочень, вступ, три розділи, висновки, список використаних джерел та додатки. В першому розділі розкрито теоретико-методичні підходи оцінки земель в Україні. Проблемами та перспективами оцінки земель сільськогосподарського призначення в Україні завершує перший розділ кваліфікаційної магістерської роботи. У другому розділі було розглянуто явище «Надзвичайна Ситуація», її визначення, характеристика. Далі було проаналізовано ринок нерухомості США, як країна, що зазнала впливу НС. У третьому розділі було розглянуто Надзвичайні Ситуації на території України, та проаналізовано їх вплив на формування цін нерухомого майна. Дана робота має необхідні діаграми та таблиці, які наглядно ілюструють тему дослідження. У висновках представлено закономірності формування ціни земельних ділянок, зазнавших впливу надзвичайних ситуацій, та супутні фактори ціноутворення.
Keywords: оцінка; вартість; земельна ділянка; закономірності; психологічний фактор; експертна оцінка; assessment; value; land plot; patterns; psychological factor; expert assessment