Організація обслуговування споживачів у готелях та шляхи її удосконалення - Помінчук, Владислав (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: функціонування підприємств; фінансова ефективність; нові технології; цифрові технології; functioning of enterprises; financial efficiency; new technologies; digital technologies