Проектування системи доставки вантажів в умовах сучасних тенденцій транспортної логістики - Савченко, Лілія Анатоліївна; Тесленко, Є. О. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: проектування системи доставки вантажів; сучасні тенденції транспортної логістики; сучасний підхід до транспорту; designing a cargo delivery system; Entwurf eines Systems zur Lieferung von Fracht; modern trends in transport logistics; Moderne Trends in der Transportlogistik; modern approach to transport; modernes Konzept für den Verkehr