Вплив спрацювання робочих органів на технологічні і функціональні характеристики сільськогосподарської техніки - Денисенко, Микола Іванович; Дев’ятко, Олена Сергіївна; Тур, С. С. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: багатофункціональні комбіновані машини; знос робочих органів; зміцнення робочих поверхонь; multifunctional combined machines; wear and tear of working parts; strengthening of working surfaces; Multifunktionale Kombimaschinen; Verschleiß der Arbeitsorgane