Особливості управління персоналом в індустрії туризму - Бєлова, Анастасія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м.Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: діяльність організації; загальні стратегії; організація роботи; технічні взаємозв'язки; organization's activities; general strategies; work organization; technical relationships