Ароматичні рослини як частина тактильного саду - Тягній, Катерина Вячеславівна; Страшок, Олександра Юріївна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: тактильні сади; аромат; декоративні багаторічники; tactile gardens; Tastgärten; aroma; ornamental perennials; Zierstauden