Дезбарєри для дезінфекції автотранспорту тваринницьких ферм - Ребенко, Віктор Іванович (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (19–21 квітня 2023 року)
Keywords: біологічна безпека; дезінфекції автотранспорту; тваринницькі ферми; дезінфекційна яма; biosecurity; vehicle disinfection; livestock farms; disinfection pit