Дозвілля по-американськи: у ритмі свободи та розваг - Гриценко, Марія (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: статус мистецтва; спортивні події; різноманіття культур; мікс традицій; status of art; sporting events; cultural diversity; mix of traditions