Безпечне середовище для життя: напрями формування в Україні - Ремізовський, Д. О. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України" (м. Київ, 13 березня 2024 р.).
Keywords: дезінформація; інформаційна безпека; збройна агресія; misinformation; information security; armed aggression